Dream Clean

Toivotko sinäkin enemmän aikaa tehdä juuri sitä, mitä haluat? Puhdas koti on meille kunnia-asia. 

Dream Clean Oy on siivousyritys, missä työt tehdään parhaalla mahdollisella ammattitaidolla ja luotettavasti. Me ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille erittäin tärkeitä. Meillä kaikki siivouspalvelut suunnitellaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Suunnittelussa hyödynnetään pitkää ja laajaa kokemusta eri toimialoista. 

Meidän kauttamme saat kaikki tarvitsemasi palvelut nopealla aikatalulla. 

Dream Clean siivoaa kotisi ammattitaidolla ja sinulle jää enemmän aikaa siihen mitä rakastat. Palvelemme periksiantamattomalla asenteella ja haluamme tarjota sinulle ja kodillesi vain parasta. Uusille sopimusasiakkaille ensimmäisestä tilauksesta -25% 
Kotisiivous

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin siisteyttä ja parantaa elämänlaatua. Dream Clean ammattilaiset pitävät huolen, että pääkaupunki seudun kotitaloudet pysyvät puhtaana - ilman stressiä. 

Remonttipalvelu

Dream Clean Oy  remonttipalvelu toteuttaa laadukkaat huoneistoremontit Helsingin seutukunnan alueella. Olipa tavoitteenasi sitten yhden huoneen pintaremontti, kokonaisvaltainen keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai jopa koko kodin ilmeen uudistus!  

Yrityssiivous

Dream Clean Oy tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut. Hoidamme siivoukset ammattitaidolla, oli kyseessä sitten toimistosiivous, toimitilasiivous, hotellisiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous tai teollisuussiivous.