Dream Clean !  

Anna meidän tehdä arjestasi helpompaa.

Tarjoamme kaikki kotitalouksien siivouspalvelut:

- Viikkosiivous

- Ylläpitosiivous

- Perussiivous / suursiivous

- Lattioiden imurointi ja lattian pyyhintä

- Lattian vahaus ja vahaukset

- Pölyjen pyyhintä

- WC tilat / kylpyhuoneen pesu

- Saunanpesu

- Mattojen ulosvienti, mattojen tamppaus ja mattojen tuuletus

- Pesupalvelu, mattojen pesu, muut asiakkaan toivomat pesulapalvelut

- Keittiön siivous

- Ikkunanpesu

- Muuttosiivous

- Remonttisiivous

- Rakennussiivous

- Loppusiivous

- Vapaa-ajan asunnon siivous ja mökkisiivous

Toimisto-ja teollisuussiivous:

Hyvä toimistosiivous takaa onnistuneen työpäivän, siisti toimisto lisää viihtymistä ja keskittymiskykyä työpaikalla. Jätä siivoaminen ja hygienian ylläpito meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat.

Tee toimistostasi siisti ja inspiroiva työympäristö tilaamalla toimistosiivous Dream Clean Oy-lta ja saat ammattilaiset työntekijät käyttöön heti.

Rakennus-ja loppusiivous:

Rakennussiivous parantaa turvallisuutta, terveellisyytä ja työympäristön viihtyisyyttä.Poistamme rakentamisesta syntyneen pölyn ja epäpuhtaudet sekä rakentamisen aikana että rakennuskohteen valmistumisen jälkeen. Pidämme työmaan siistinä mahdollistamme sen avulla laadukkaan rakentamisen.Tarjoamme koko siivousketjun rakentamisen aikaisesta ylläpitosiivouksesta loppusiivoukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Piha-ja muut palvelut: 

- Pihatyöt

- Nurmikonleikku

- Julkisivu-ja kattopesu

- Rännien putsaus

- Lumityöt

- Jätepalvelu

Lisäksi kauttamme onnistuu remontti ja rakennustyöt rappauksista, maalauksiin ja wc/kylpyhuone remontteihin, sekä muut remonttityöt, ota yhteyttä ja kysy lisää!


Kotisiivous mahdollistaa helpomman arjen. Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja ammattitaitoiset siivoojamme tekevät arjestasi helpompaa ja kodistasi puhtaan. Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset.


Siivoamisen lisäksi voimme esimerkiksi pestä ja silittää pyykit, vaihtaa lakanat tai vaikka ulkoiluttaa koirat. Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut ikkunanpesuista patjojen puhdistukseen. 

Hyvin siivotut tilat ovat käyntikortti tiloissa vierailevalle asiakkaalle - puhumattakaan siitä, että puhtaiden pintojen kautta tauditkaan eivät pääse leviämään yhtä helposti.

Dream Clean:llä on pitkä kokemus vaativista teollisuussiivouksista. Meiltä voit pyytää myös kertaluontoista siivousapua, teemme teollisuussiivousta Helsinki, Espoo Kirkkonummi-ja Siuntio alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous +358 40 374 7448 tai info@dreamclean.fi .